Το αλκοόλ δημιουργεί στιγμές. Αξιομνημόνευτες στιγμές. Αρκεί να καταναλωθεί με μέτρο και λογική. Φανερώνει, όμως, κάτι για την προσωπικότητά μας το ποτό που επιλέγουμε; Θέσαμε το ερώτημα σε έναν επαγγελματία του χώρου, τον Γιάννη Κοροβέση. «Όχι. Αν με ρωτούσες δέκα χρόνια πριν, μπορεί να το πίστευα αυτό. Πλέον δεν νομίζω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο», απαντά. «Γενικά δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες και ετικέτες». Ο καλεσμένος στο podcast του Newsbeast βρίσκεται στον χώρο της εστίασης σχεδόν δύο δεκαετίες. Πρώην μπάρτεντερ και ιδρυτής του Bitterbooze.com. Θεωρεί πως σήμερα πίνουμε ασυγκρίτως καλύτερα ποτά. «Είναι κλάσης ανώτερα, όπως και οι εμπειρίες απόλαυσης που προσφέρουμε στον εαυτό μας. Δεν ξέρω αν η διασκέδαση εν συνόλω είναι καλύτερη απ’ ό,τι πριν από 20 χρόνια», υποστηρίζει ο Γ. Κοροβέσης. -Ποιες είναι οι τάσεις; «Ξεκάθαρες τάσεις τα τελευταία χρόνια είναι τα κλασικά κοκτέιλ. Διανύουν τα καλύτερά τους χρόνια εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία. Υπάρχει και η μικρομεσαία τάση των ποτών χωρίς αλκοόλ – που δεν είναι απλώς […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.